Str. Constituției, nr. 103, Arad

Despre noi

Proiecte imobiliare – jud. Arad și Timiș | Dezvoltator: Build.Man Solutions SRL Timișoara

Despre Build.Man Solutions

Build.Man Solutions este o companie românească ce are experiență atât în derularea de activități de antrepriză, cât și executarea de proiecte de construcții, imobiliare, comerciale și industriale, beneficiind de expertiza și serviciile unei echipe performante de management.

În prezent, Build.Man Solutions este implicat în dezvoltarea unui număr de șapte proiecte rezidențiale, individualizate prin Planuri Urbanistice Zonale aflate în diverse stadii – aprobate, în circuitul de aprobare sau în fază de elaborare – localizate după cum urmează: trei în municipiul Arad, unul în Lugoj, unul în Peciul Nou (jud. Timiș), unul în Timișoara și unul în comuna Ghiroda (județul Timiș).

De asemenea, Build.Man Solutions este implicată în dezvoltarea mai multor proiecte având ca destinație zone de servicii sau spații logistice, localizate astfel: trei în municipiul Arad și unul în localitatea Covaci (județul Timiș).

Despre Toscana Residence Arad

Detalii

Ansamblul rezidențial Toscana Residence este un cartier select, cochet, linistit, unde regimul de înălţime este de maxim P+1E, destinat celor care caută calitate înainte de toate.

Toscana Residence s-a născut din dorinţa de a oferi aradenilor o alternativă în peisajul imobiliar existent. Ne-am inspirat din cartierele toscane şi ne dorim să oferim aradenilor un sistem de case italienesti.

Astfel, Toscana este un cartier occidental, unde calitatea şi tehnologia se regăsesc de la concept până la execuţie, fiind livrat LA CHEIE  locuitorilor săi, din toate punctele de vedere: nu doar locuinţe, ci şi căi de acces pavate, trotuare, iluminat stradal, spaţii verzi, loc de joacă pentru copii, şi – în special -, utilităţi funcţionale 100% în momentul mutării.

În vederea dezvoltării proiectelor într-o structură optimă a costurilor, a fost adoptată o soluție de proiectare unitară, astfel încât toate proiectele rezidențiale vor conține aceași soluție de proiect.

Soluțiile de proiectare a locuințelor au fost optimizate și din punctul de vedere al funcționalului, structurii de rezistență și al materialelor folosite, astfel încât costul de execuție și, în final, prețul, să fie competitive, imobilele fiind accesibile și clienților care doresc achiziționarea prin credit bancar.

Tema de proiectare impusă de dezvoltator a fost una bazată pe elemente inspirate din arhitectura toscană, care se vor regăsi în toate tipurile de imobile cu destinație rezidențială: imobile de tip simplex, imobile de tip duplex și locuințe înșiruite.

Construit în apropierea autostrăzii A1, cu acces rapid spre centrul logistic şi la doar câteva minute de centrul orașului, Ansamblul rezidențial Toscana Residence are o localizare foarte bună.

Accesul în cartier este asfaltat şi se realizează direct de pe Calea Timișorii sau chiar de pe autostradă. Autostrada oferă o bună mobilitate de mişcare înspre alte zone ale oraşului.

Casele sunt disponibile imediat, inclusiv prin credit bancar.

Facilităţi, dotări, detalii constructive

  • Gaz, apă, canalizare, curent electric
  • Drumuri acces asfaltate
  • Alei si trotuare pavate
  • Iluminat stradal
  • Telefon, cablu tv, internet, prin fibră optică
  • Spaţii verzi comune amenajate cu loc de joacă pentru copii

Toate utilităţile sunt funcţionale 100%: apă, canalizare de la oraş, gaz, curent electric, fibră optică RDS (telefon, internet, TV cablu), drumuri acces, trotuare, iluminat stradal.
Rândurile de case sunt dispuse aerisit, oferindu-vă intimitate atât în interiorul locuinţei, cât şi în curte.